26 Ağustos 2010 Perşembe

Arka/Daş

Bu yıl arkadaşlık kavramının ne olduğunu ve nasıl olması gerektiğini düşündüren bir çok olay yaşadım.Dost dediğim insanların olmadık davranışları beni kendi kabuğuma itip hiç kimseye güvenmemeyi öğretti.Canım sevdiğim olmasa ne yapardım bilmiyorum.Benim hem arkadaşım,hem sırdaşım hem sevdiğim oldu.Ve bir insanın herşeyini sadece eşi olan yada olacak olan insanla paylaşmasının ne güzel bir duygu olduğunu çok güzel bir şekilde anladım.
Bu hoş duygunun dışında buradan tanıştığım blog arkadaşlarımın çoğuna hayranım desem inanır mısınız ?Maharetlerine,yorumlarına,farklı bakış açılarına,anlatış tarzlarına,esprilerine.Böyle nitelikli ve renkli insanlarla bir arada olmak ve bir sürü şey öğrenmek gün içerisinde merak edip acaba ne yazmışlar diye arada bir bakmak nasıl da hoşuma gidiyor.

İşte böyle güzel arkadaşlarımdan Nonim'in,yurtdışına gitmeden önce incelik gösterip yapıp yolladığı Nazım'lı yüzüğümü çok severek kullanıyorum.
Ardından Dicle'nin blogunda bahsettiği ve merak ettiğim için yolladığı "Efrasiyab'ın Hikayeleri"kitabı hiç beklemediğim bir anda postadan geldiğinde nasıl da sevindirik oldum beni o an görmeliydiniz :)
İşte hayat böyle bir şey.Kaybettim derken bir bakmışsınız kazanmışsınız.
Ayrıca bir önceki postumdan dolayı bana olumlu enerjilerini gönderen herkese çok teşekkür ederim.Epeydir sıkıntılı olduğum bir konuda güzel bir gelişme yaşadım..

Sözü fazla uzatmadan herkese iyi geceler ve tatlı rüyalar,arkadaş sıcaklığında günler diliyorum :)

3 yorum:

Unknown dedi ki...

bundan sonra herşey dost sıcaklıgında güzel olur insallah senin icin... kazandıklarına o kadar sevindim ki zamanında kaybettiklerin, aslında seni kaybedenlere acıdım doğrusu...
yeni arkadaşlıklarla mutlu olmak, değer görmek ve değer vermek çok güzel..
öpüyorum ;)
sevgiler...

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

geçen sene bu zamanlar hayatımda dost kavramında dönüm noktasındaydım. bir anda ters düze olan bir şey yaşadım. adnan ziyagilin dediği gibi:)))) zehirli şarmaşıkları temizledim. ve herşey şuan harikaa. gelelim blogdaşlığa inanki bu yazın beni sevindirdi. harikasın
sevgilerr

Kiraz Limanı dedi ki...

Pınar'cım ve Dicle'cim..İyi ki varsınız :)
Öpüyorum