11 Ağustos 2011 Perşembe

Nihayet annem geldi...

Nasıl da aradım annemi hamileliğim boyunca..İşten yorgun argın eve gelip hafifte olsa mide bulantıları eşliğinde yemek yapmaya çalışırken,evin bir türlü bitmeyen işlerini toparlamaya çalışıp akşamları yorgunluktan erkenden uyuya kalırken,annemin o çok sevdiğim yemeklerini özleyip annemin yakınlarda hatta yanıbaşımda oturmasını içimden dilerken..Aramızda mesafeler Akdeniz'le Karadeniz kadar..Belki çok uzak sayılmaz ama her istediğinizde görüşememek ve anneme çok ihtiyaç duyduğum bu dönemde ondan uzak kalmak çoğu zaman içimi burktu..Ama şimdi bu hasretlik bitti ve annemle babam eşimin de ısrarıyla (Onlara kalsa doğuma bir hafta kala geleceklerdi çünkü) ayarladıkları ilk uçakla geldiler..

Yaklaşık 1 haftadır birlikteyiz..Annemin bebişe aldıklarını,yaptıklarını ayrı bir yazı da anlatmak isterim..İnanın bu aya kadar sadece 6 kilo alan ben annem geldikten sonra şu kısacık zaman zarfında iki kilo daha aldım..Karnım epeyce ortaya çıktı :) Ne kadar kendim yapmaya çalışsam da gücümün yetemediği kıyımı köşemi bir güzel toparladı,herşeyi yıkadı,havalandırdı,ütüledi,derledi,topladı.Canımın çektiği tüm yemekleri sırasıyla yaptı..Babamla yaptığımız yürüyüşlerin ve yüzme seanslarımızın sonunda ise kendimizi ya pizzacı da buluyoruz yada dondurmacı da.Kısacası 8 aylık hamile biri gibi değil de annem ve babamın küçük kızları gibi olmak bana pek iyi geldi.

Şimdilerde küçük beyimiz gelene kadar bu güzel anların tadını çıkarıyorum.Bebeğimiz dünyaya geldikten sonra ise tüm fedekarlıkları yapma sırası anne ve baba olarak bizlere düşecek biliyorum ve heyecanla bekliyorum..

4 yorum:

dersaadet dedi ki...

Bebek sahibi olma fikri bana Akdeniz-Karadeniz'in uzaklığından da çoooook uzakk gelse de, seviyorum bebişleri. Çıksın bir ortaya, pofuduk ayaklarını, bacaklarını ısırayım ben onun:)

Asortik Krep dedi ki...

Yalnız olmaığına çok sevindim :)

Kiraz Limanı dedi ki...

Dersaadet bekliyoruz bebişi yemen için :)

Asortik Krep çok teşekkür ederim..Ailemin yanımda olması bana güven veriyor..

ayak izleri-sevgi dedi ki...

bu annelerde olmasa halimiz duman zaten.. benim annem biraz yaşlıca.. ama doğum öncesi temizliğimde ablam ve teyzem çok yardımcı olmuşlardı..senin şimdi en güzel zamanların tadını çıkarmaya bak.. bol bol uyu.. göbüşünü sev.. sonraları çok özleyeceksin..sağlıkla gelsin inşallah küçük adam..