29 Ağustos 2011 Pazartesi

Hoşgeldin Çınar'ım...

Bebeğimiz beklenmedik bir şekilde sabırsız davranarak bayramı bizimle geçirmek istedi..Ve Çınar'ımız Ağustos bebeği olarak dünyaya geldi..Düşünüyorumda daha geçtiğimiz yıl ne bir eş ne de anneydim..Bu yıl sevgilimin eşi ve mis kokulu bir bebeğin annesi oldum.Şimdilerde evimizde ananne ve dedenin telaşeleri,eşimle ikimizin şaşkınlığı ve bebeğimizin acıktığının sinyalini veren sesi var.Hayatım minik bebeğime endeksli.Yüzünü gördüğüm anda hayatın en büyük mucizesini yaşadığımı anladığım ve bu duygunun hiç bitmeyecek etkilerini ruhumda bir ömür boyu taşıyacağıma inandığım bir bebeğin,Çınar'ın annesiyim artık..Darısı tüm isteyenlerin ve bebek bekleyenlerin başına..Bayramınız kutlu olsun :)

9 yorum:

Unknown dedi ki...

çok sevindimm.
maşallah hepinize.
tebrikler.

Leylak Dalı dedi ki...

Hoşgeldin Çınar Bebek...
Umarım güzel bir dünyada, uzun ve sağlıklı bir ömür sürersin annen, baban ve tüm sevdiklerinle birlikte.
Sevgili Yurdanur seni de kutluyorum, sağlıkla, dört gözle büyüt inşallah. Sevgiler, bayramın da kutlu olsun...

vintageduygular dedi ki...

Aa canim ne güzel bir haber bu! Tebrik ederim taze anne babayi :) Bu mucizeyi yasamana ayrica sevindim.Artik sadece kelimelerle degil duygularda bulusacagiz. Allah minik Cinar´iniza saglik versin,Allah anali babali uzun ömürler nasip etsin. Kac haftalik dogdu, ve dogumun nasildi, normal olmustur umarim. Sevgiler ;)

ayak izleri-sevgi dedi ki...

aman ne güzel.. süper bi bayram hediyesi olmuş size.. ömrüde ismi gibi güzel olsun inşallah.. hayırlı bayramlar..

dersaadet dedi ki...

Çok tatlı bir bebek olduğuna eminim. Umarım büyüyüp kocaman adam olduğunu da görürsünüz. O bıcırığın bacaklarını ısır benim için:)

vintage peony dedi ki...

aa çok şaşırdım ve çok sevindim canım. analı-babalı sağlıkla büyüsün. çınar ismi güzelmiş. sürpriz mi yaptı şimdi sana, haber vermeden mi geldi, yoksa sezaryenle mi :P ? senin kaç haftan vardı?

Kiraz Limanı dedi ki...

Sevgili arkadaşlarım,

Yorumlarınız ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim.

Bebeğimiz bir gece ansızın geldi..Rahatsızlandım ve acilen doktorunu arayarak anormal bir durum olduğunu söyledim.Ve doktorumuz yaptığı muayne sonucu beni alelacele sezeryana aldı.Açıkçası herşey çok normal gidiyordu.Neden böyle olduğunu anlamadım.Neyse ki şimdi herşey yolunda bebeğim 35,5 haftalık dünyaya geldi.Herşey o kadar hızla gelişti ki ben bile bir çoğunu yeni algılıyorum.

Herkesin bayramını kutluyor sağlıklı sıhhatli günler diliyorum..

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

canımm uzun zamandır habersizdim senden nelerr olmuşş nelerr...... inanmıorummm tebrikkk ederimmmm allah analı babalı büyütsünnnnnnn inankii sevindirikk oldumm bu haberr karşısındaaa

Noni dedi ki...

Canımmmmmm nasıl mutluyum nasıl senin adına anlatamam!
İnanamıyorum oyyy nasıl süt kokuyordur o miniş şimdi öpmelere doyamaz insan :)
Lütfen noni teyzesi için de pamuk yanağına bir öpücük kondur olur mu?
Evet eveeet darısı tüm isteyenlerin başına, aminnnnn!
Öperim kocaman canım, kendine ve minik prensine çok iyi bak!
Sevgilerimle!