13 Nisan 2012 Cuma

Çınar'ın Fikir Atölyesi

Günaydın,

Dün size Çınar'la çok büyük işlere daldık demiştim hatırlarsınız.Görüşmeyeli ve buralara yazı yazmayalı epey bir işin gücün işine girdim.Öncelikle "Çınar'ın Fikir Atölyesi" firmasının oluşumunu sağladım.Ardından da,(Lütfen trompetler çalıp borazanlar ötsün..)Karadeniz'in ilk ve tek (şimdilik) kadın dergisini yapmak için kollarımı sıvadım.Bulunduğum bölgede bu tarz bir dergi olmayışı beni bu işe yöneltti.Ulusal kadın ve moda dergileri her yerde olduğu gibi burada da yaygın ancak O dergilerde ortaya konulan kadınlar ve bir çok marka ne yazık ki o kadar ulaşılmaz ve uzak ki..Hele Karadeniz gibi Avm'lerin çok yaygın olmadığı,butiklerin egemenliğini halen sürdürdüğü bir yerde yaşıyorsanız.Amacım bu bölgede yaşayan,şehirli,çalışan,kendi ayaklarının üzerinde duran kadınlara ulaşmak.
Sayfalarımda sağlık,güzellik,estetik,moda,trendler,röportajlar,söyleşiler,tatil,kültür,sanat bir de cemiyet haberleri yer alıyor.Kapsadığım yerler Samsun,Ordu,Giresun,biraz da Trabzon'da bulunuyorum.Bu yaz Sinop'a kadar ulaşmayı hedefliyorum.Nisan sayımızın kapağını sizlerle paylaşmak istedim.Şimdi Mayıs ayında yayımlanacak olan Anneler Günü özel sayımıza harıl harıl hazırlanıyoruz.Ekibimiz henüz küçük ama her birimiz yaptığımız işi gerçekten seviyoruz.Eğer sizinde paylaşmak istediğiniz konular,katkıda bulunmak istediğiniz sayflarımız varsa önerilerinizi bekliyorum.



8 yorum:

Fatma dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir proje, başarılar dilerim, kolay gelsin.

dersaadet dedi ki...

Ellerine sağlık. Çınar sana şans getirmiş. Adı da çok güzel olmuş. Her şeyin güzel gitmesini diliyorum:)

Unknown dedi ki...

ne şahane bir işe kalkışmışsınız.
tebrik ederim gerçekten çok takdir ettim.
eminim altından başarıyla kalkacaksınız.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Kocaman alkış size:) Çok sevindim Yurdanur! Hayırlı-uğurlu olsun! Bol tirajınız, bol sayınız olsun! Kolaylıklar diliyorum:)

vintageduygular dedi ki...

tebrik ederim.merak etmistim,böyle güzel haberlerle dönmene cok sevindim..kendine haksizlik etmissin:bir donem anneler hobilerini,blogunu cocugu nasil yurutuyorlar ,sen cok daha guzelini basardin. ;)

Asortik Krep dedi ki...

Çok sevindim,tebrikler.Çok iyi bir çalışmaya benziyor,yolunuz açık olsun :)

Kiraz Limanı dedi ki...

Çok teşekkür ederim...Çalışmalarımızı özenle gerçekleştiriyoruz.Umarım okuyucularımızda bizimle aynı fikirdedir...

Funda Ceyhan dedi ki...

Çok hoş bir alanda çalışıyorsunuz, inanın benim de ilgimi çekti :) Bir yemek köşesi olabilir belki, sadece bir fikir ;) Sevgilerimle...