23 Kasım 2011 Çarşamba

Leileo'nun sütlü tarifleri

Anne olduktan sonra algıda seçiciliğiniz değişiyor ve daha önce hiç dikkat etmediğiniz,ilginizi çekmeyen bir çok şey birdenbire ilgi odağınız oluveriyor.Sırasıyla hamilelik,doğum derken şimdilerde bebek bakımı özellikle de emzirme konularında okumadığım kitap,dinlemediğim televizyon programı,incelemediğim web sitesi kalmadı diyebilirim. İşte bu sonsuz merakım sayesinde tanıştım LeiLeo Blog'la ve blogun sahibi Zeynep Hanım'la..
Annelerin rahat emzirmesi ve bebeklerin organik kıyafetler giymesi için oluşturulmuş bir marka olan Leileo'da  birçok annenin emzirme deneyimlerine yer veren hikayeleri yer alıyor.Okudukça bana ışık tutan bu deneyimlerin içinde günün birinde benim de yer alacağım hiç aklıma gelmezdi.Geçtiğimiz cuma günü Çınar'la konuk olduk Leileo'ya .Emzirme hikayemizi paylaştık.Bir başka anneye yol göstermesi umuduyla.

Bizim emzirme hikayemiz işte burada.Teşekkür ederiz Zeynep Hanım,teşekkürler Leileo.

2 yorum:

Sare dedi ki...

Sevgili Yurdanur, Kiraz limanı ismi çok hoşuma gitti bir bakayım deyip, uğramıştım. Ne kadar güzel, yumuşacık, huzurlu bir blog karşıma çıktı.
Benimde bir erkek evladım var, bu (Allahım hepsini korusun)oğluşlar pek bir hoş olurlar annelerini üzmemek için her şeye tmm, olur derler ve bildklrini...
Seni mutluluktan havaya uçurur, velhasıl çok zevklidir erkek evlat yetiştirmek. Bizim ki kocamn oldu artık benim elim onun avucunda:))
Güle güle, mutluluk ve sağlıkla büyüsün Çınar bebek, analı babalı tabii ki...
Sevgilerimle...

Asortik Krep dedi ki...

Nasılsınız merak ettik...