16 Eylül 2010 Perşembe

Müzayede ve sergimizin duyurusu

Sizlerle ara ara paylaştığım,sokak hayvanları yararına düzenleyeceğimiz müzayede ve sergi günü gelip çattı.Bu süre zarfında karşılaştığımız en büyük sıkıntı bürokratik engeller ile istediğimiz kişilere yaz rehaveti,tatil,ramazan,bayram ve referandum gibi yurdumun bitmek tükenmek bitmeyen bahanelerine sığınıp yerinde olmayan kişilere ulaşamama oldu.Ancak bunun yanında bizi can-ı gönülden destekleyenler sayesinde artık büyük güne yaklaştık.
Bildiğiniz üzere Antalya'da sokaktaki dostlarımızın daha iyi koşullarda barınması,sıcak ve açlık nedeniyle olan ölümlerin azaltılması amacıyla halkla ilişkiler ve organizasyonu tarafımdan yürütülen ve gerçek bir hayvan sever olan "Berna Özbakır"ın katkılarıyla düzenliyoruz bu müzayedeyi.Serginin hazırlığı sırasında,kimsenin kolay kolay tahammül edemediği sıcaklarda Berna hanım atölyesinin bahçesinde büyük bir sevgi ve azimle çalışarak birbirinden güzel tablolar üretti.Karşılıklı kahve içip yorgunluğumuzu giderirken bir yandan Berna Hanımın kedi ve köpeklerini sevdik diğer yandan yaptığımızın işin doğru bir iş olması nedeniyle oluşan iç huzurumuzla birbirimize gülümserken bulduk kendimizi.
Her şey o kadar özenli ve ince düşünüldü ki.Her bir davetiye Berna Hanım tarafından incelikle işlenerek yağlı boya tablo havasına büründü.İstedik ki müzayede ve sergi davetiyemiz bir kenara atılmayıp saklansın.
Ayrıca müzayedeye gelen katılımcılara verilmek üzere içinde kedi ve köpek mamaları bulunan minik paketler hazırlandı.Yine düşündük ki herkes en yakınında bulunan küçük bir kediyi ve sadece başının okşanmasını bekleyen bir köpeği beslesin.Bu duyguyu tatmayan insan ne kadar insandır değil mi ?Kaola Pet Shop'a bu güzel desteğinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu sırada mükemmel Türkçe'si,ekrana müthiş yakışan yüzü ve inanılmaz güzel enerjisi ile müzayedeyi yönetmeye gönüllü olan ve kaybettiği köpeğinin acısını bu projede yer alarak atlatmaya çalışan bir çok programın yapımcısı ve sunucusu olan arkadaşım Filiz Aray'a da burdan sevgilerimi yollamak istiyorum
Müzayedemiz için bize kapılarını açan yer ise SS Beauty World oldu.Akdenize nazır müthiş manzaralı teras katını bizim kokteylimiz ve müzayedemiz için ayıran Sibel hanım bize bir çok beş yıldızlı otelin yapmadığı bir şeyi yaptı,kapılarını açarak tüm imkanlarını seferber etti.
Kısaca müzayede gününe kadar son hazırlıklar nedeniyle yoğunuz.Umarım güzel bir gelir elde eder ve gönlümüzdeki projemizi bir an önce hayata geçirebiliriz.Sergi ve müzayedemize Antalya'lı dostlarımızı ve bloggerlarımızı bekliyoruz.
Sevgiyle.
Basında çıkan haberler için tık,tık,.....

5 yorum:

beste dedi ki...

tum kalbimle destekliyorum guzel resimler ve cok sevdigim kediler bir arada. Cok guzel dusunulmus cok tesekkurler kedi dostlari.

Kiraz Limanı dedi ki...

Çok teşekkürler.Tüm enerjimiz bu projede yoğunlaştı.Umarım karşılığını alırız.

ev dekorasyon hobi dedi ki...

Gğzel çalışmalarınız ve duyarlılığınız için size teşekkür ederim.Başarılar dilerim.Sevgiler.Aida

Kiraz Limanı dedi ki...

Aida,çok teşekkür ederim.

Tijen dedi ki...

Yurdanur hanım merhaba,
Keşke Antalya'da olaydım da katılaydım. Bir başka sergide umarım. Beni de haberdar ederseniz çok mutlu olurum, gmail'de blogumla aynı adı taşıyan adresime yazabilirsiniz. Çok güzel geçsin!